Winnares Pin&Win actie vindt haar droomjurk

De gelukkige winnares van de Pin&Win actie eerder dit jaar, bezocht Bruidsmode winkel Renger in Ulm om haar droomjurk uit te zoeken.

Samen met mijn moeder en vriendin gingen wij ’s ochtends vroeg op pad naar bruidsmodewinkel Renger in Ulm. Keurig op tijd arriveerden wij op de prachtige locatie tegenover het stadhuis. Bij binnenkomst hing er een uitnodigende en vriendelijke sfeer in de winkel. Kathi, onze verkoopster voor die dag, heette ons warm welkom en nodigde ons uit om plaatst te nemen in onze eigen paskamer. Mijn favoriete bruidsjurken uit de collectie waren al opgestuurd door Ladybird naar de winkel en hingen al op mij te wachten. Ook heb ik nog even een rondje door de winkel gemaakt en 4 andere bruidsjurken uit de Ladybird collectie bij mijn favorieten laten hangen.

Het passen van de trouwjurken kon nu echt beginnen. Van simpel tot extravagant, alles kwam voorbij. Om het plaatje compleet te maken werden ook de accessoires er bij gehaald. Ik voelde mij een echte bruid met de tiara’s en de sluiers.

Voor mij was het erg belangrijk dat de bruidsjurk ook enigszins praktisch was. Daarom onderging elke trouwjurk de loop en zit test. Voor de jurken met lange slepen bleek dit nog best lastig. Gelukkig liet Kathi mij zien hoe ik mij als een echte bruid moest bewegen in deze prachtige bruidsjurken.

Uiteindelijk gingen er vier bruidsjurken door naar de tweede ronde. Nu begon pas het moeilijke gedeelte: ik moest mijn favoriet gaan kiezen. Na het volgen van mijn gevoel bleven er nog twee jurken over. Compleet verschillende stijlen die ik allebei nogmaals aangetrokken heb.

Zodra ik opnieuw uit de paskamer stapte en de trouwjurk liet zien die ik aan had, was iedereen het met elkaar eens. De jurk die ik op dat moment niet aanhad moest het worden! Dat was mijn droomjurk!

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze prachtige bruidsjurk mag gaan dragen op mijn trouwdag en wil de bruidsmodewinkel hartelijk bedanken voor de geweldige zoektocht naar mijn droomjurk. Deze dag zal ik nooit meer vergeten en ben nieuwsgierig hoe mijn verloofde gaat reageren op het moment dat hij mij voor de eerste keer in de trouwjurk ziet.

Het prachtige boeket dat ik kreeg tijdens deze geweldige pasafspraak heeft een mooi plekje gekregen in ons appartement en dient als een herinnering aan de dag dat ik mijn droomjurk vond!