Veelgestelde Vragen

Ik heb mijn Ladybird droomjapon gevonden, waar kan ik de collectie kopen?
Op de pagina ‘Verkooppunten’ vind je de dichtstbijzijnde winkel die ons merk verkoopt.

Wanneer koop ik mijn japon?
Plan je bezoek aan de bruidsmodewinkel ongeveer 6 maanden voor je bruiloft. Dat geeft je voldoende tijd om de japon te bestellen en eventuele aanpassingen aan je japon te doen. Na je eerste bezoek aan de bruidsmodewinkel volgen er nog pasafspraken om de japon perfect af te stemmen op jouw lichaam en wensen. Maak voor je bezoek aan de winkel altijd eerst een afspraak.

Ik trouw al over een paar weken! Kan ik nog wel een Ladybird japon kopen?
We doen uiteraard altijd ons uiterste best om jouw droomjapon op tijd klaar te hebben voor jouw grote dag. Heb je een specifieke japon in gedachten? De winkel bij jou in de buurt geeft je graag informatie over de levertijd.

Kan ik ook een japon kopen uit een voorgaande collectie?
Veel japonnen zijn nog steeds te bestellen of er is een mooi alternatief beschikbaar. Neem contact op met de winkel bij jou in de buurt voor specifieke informatie.

Wat kost een Ladybird japon ongeveer?
De prijzen variëren per japon, dit hangt af van de stoffen en andere materialen die in de japon zijn verwerkt, de maat, eventuele vermaak kosten, etc. Neem contact op met de winkel bij jou in de buurt voor specifieke informatie.

In welke maten zijn de Ladybird japonnen beschikbaar?
Ladybird japonnen worden gemaakt vanaf maat 32 t/m maat 60. Specifiek voor de volslanke bruid hebben we een Plus Size collectie, fashionable japonnen met een geweldige pasvorm die de nadruk leggen op de pluspunten en eventuele onzekerheden verdoezelen.

Mijn droomjapon is niet in de juist maat beschikbaar in de winkel, wat nu?
De japonnen in de winkel zijn vaak pasmodellen. Bij de eerste afspraak worden je maten genomen en op basis hiervan wordt jouw japon besteld. Tijdens de vervolg afspraak worden er eventueel nog kleine aanpassingen gemaakt zodat jouw japon perfect past op je grote dag.

Kan ik een stof staaltje bestellen?
Ja, dat is vaak mogelijk. Neem contact op met de winkel waar je japon is gekocht, zij helpen je graag verder.

Kan ik een brochure van de collectie aanvragen.
Brochures zijn verkrijgbaar in de winkels die Ladybird verkopen. Neem gerust contact op met de winkel voor een exemplaar.

Ik heb mijn droomjurk in de winkel gepast maar ik kan online geen foto vinden.
Alle beschikbare foto’s staan op de website. Niet van alle japonnen is een foto beschikbaar, neem contact op met de winkel voor specifieke informatie over de japon.

Hoe kan ik het beste mijn japon reinigen?
We raden aan om je japon te laten reinigen door een gespecialiseerde stomerij. De winkel kan vaak een stomerij bij jou in de buurt aanbevelen.

Mag ik mijn trouwfoto’s met jullie delen?
Ja! We vinden het geweldig om jouw trouwfoto’s te zien! Stuur de foto’s door via marketing@ladybird.nl, upload ze op onze website of deel ze met ons via Facebook of Instagram.

Ik ben eigenaar van een bruidsmodespeciaalzaak. Hoe kan ik de Ladybird collectie bestellen?
Aangenaam! U kunt contact opnemen via service@ladybird.nl en een mogelijke samenwerking bespreken. Daarnaast kunt u onze stand bezoeken op de gerenommeerde vakbeurzen zoals de Interbride, Barcelona Bridal Fashion Week, Harrogate Bridal Show en Nordic Bridal Show.