Trouwjurken trends

Lees hier de laatste trouwjurken trends door trouwjurken ontwerper Ladybird. Wordt het kant, met mouwtjes, luchtige of de prinsessen look.

Ben jij een ‘bride to be’ die aankomende zomer of herfst in het huwelijksbootje stapt? Dan is dit het moment om de zoektocht naar jouw droomjurk te starten. Natuurlijk is elke bruid op zoek naar haar eigen unieke bruidsjurk, maar wat zijn nou eigenlijk de bruidsmodetrends van dit moment. Wordt het een transparante trouwjurk, Bohemian trouwjurk of kies je voor de glitter & glamour look.

Trouwjurken met kant, kant en nog meer kant!

Een aanhoudende trend onder de bruiden en designers. Kant is een toevoeging voor veel materialen en kan een eenvoudige trouwjurk met applicaties omtoveren tot een speciale creatie in elk kleurenthema. De rug van stijl 218016 wordt benadrukt door prachtig kant, stijl 318007 krijgt er een sexy decolleté van en stijl 318050 wordt gekenmerkt door gekleurde kanten details.

Trouwjurken worden licht & luchtig

Een Instagramwaardige boerderij bruiloft zou niet complete zijn zonder een bruid in een luchtige trouwjurk die tot in de vroege uurtjes door danst. Zwierige materialen die licht om het lichaam vallen zijn een perfecte keuze voor de romantische look. Stijl 318079 past dan ook prachtig in het plaatje van een moderne maar dromerige bruid. De tule rok van stijl 218016 draagt bij aan het ballerina gevoel en stijl 418031 combineert moderne tattoo elementen met een zachte rok.

Prinsessen trouwjurken voor de prinses van de dag

Trouwlocaties over de hele wereld zouden hun speciale aantrekkingskracht verliezen als je geen glamoureuze bruid in een prachtige prinsessen trouwjurk zou zien in het totaalplaatje. Deze trend is nog altijd heel populair omdat het één van de weinige momenten in jouw leven is dat je er uit kan zien als een echte prinses zoals in stijl 319099. Stijl 418031 combineert prachtig kant met een lichte tule rok terwijl stijl 418002 juist helemaal uitpakt met een lange elegante sleep.

Trouwjurken met mouwen

Sinds Duchess Kate ooit naar het altaar schreed in een japon met prachtige kanten mouwen is deze trend niet meer weg te denken uit de bruidsmode. Net zo elegant is stijl 418075 met beeldschoon versierde mouwen. Andere favorieten zijn de off-the-shoulder mouwen van stijl 418029 of de korte maar sierlijke mouwtjes van stijl 318055.