De nieuwe trend in trouwjurken: transparante jurken

Veel bruiden willen een trouwjurk die gelijktijdig elegant maar ook een beetje sexy is. De trouwjurken in de Transparante Trouwjurken lijn zijn gemaakt van uiterst fijne tule en combineren licht transparante tops met vloeiende rokken. Perfect voor de bruid die op haar trouwdag niet zonder een sexy touch kan. Bijzonder sexy zijn tops die (semi) transparant zijn tot aan de taille. Gecombineerd met zwierige rokken is het resultaat een romantische, sensuele look.

Doorzichtige uitsparingen aan de achterkant zorgen voor een bijzonder verrassingseffect. De elegante knoopjes maken deze stijl compleet.

Niet elke bruid durft diepe uitsparingen en transparante tops te dragen. Maar dit is geen reden om deze trouwjurken te negeren. Transparante schouderbandjes zijn de eyecatcher! Glinsterende details en hoogwaardig kant vergroten de mogelijkheden van het trendthema transparantie vele malen.

Door de afwisseling en combinatiemogelijkheden zullen trouwjurken met transparante details de komende jaren vaak voor het trouw altaar te vinden zijn.