FAQ items aan het laden...
Roze droomjurk met sleep en V-rug - Ladybird couture collectie - stijl 320-407

BRUIDSMODEMERK LADYBIRD

Wanneer je gaat trouwen is de trouwjurk van onschatbare waarde. Ladybird maakt bruidsmode voor de eigentijdse bruid. Een bruidsjurk met internationale allure! Elke bruid is uniek. De een voelt zich aangetrokken tot een ‘no-nonsense’ ontwerp zonder toeters of bellen. De ander wil op haar trouwdag juist alles uit de kast halen en gaat voor meters tule, kant, parels en opvallende applicaties. Ladybird heeft al deze verschillende stijlen in haar elegante bruidsmode collectie. Elke trouwjurk van het bruidsmodemerk Ladybird is altijd verrassend en origineel. Een bruidsjurk van Ladybird heeft karakter. De trouwjurk omlijst het lichaam van elke bruid, accentueert de juiste punten en ondersteunt haar persoonlijkheid. Kortom, een trouwjurk van kwaliteit met een perfecte pasvorm.

IF A LADYBIRD LANDS ON YOU, SOMETHING WONDERFUL WILL HAPPEN.’

Men zegt dat een lieveheersbeestje geluk brengt, maar het kleine diertje staat ook symbool voor de liefde. De combinatie tussen geluk en liefde is precies wat Ladybird met haar trouwjurken overbrengt. Een bruidsjurk van Ladybird wordt met liefde ontworpen en gemaakt, omdat een bruid op haar speciale dag geen genoegen zou moeten nemen met minder.

Geluk vind je op je trouwdag natuurlijk bij elkaar en daarom heeft Ladybird gekozen voor een lieveheersbeestje als symbool. Ladybird geeft aan elke trouwjurk een beetje extra geluk mee. Op deze manier wil Ladybird een bruidspaar veel geluk toewensen op hun trouwdag en in de liefde.

JOUW UNIEKE LADYBIRD JAPON GEVONDEN? GEFELICITEERD!

De kans is groot dat je je droomjapon vindt binnen de Ladybird collectie. Onze collectie is niet alleen heel breed, we hebben ook alles in huis om zoveel mogelijk van je wensen in vervulling te laten gaan! Wil je bijvoorbeeld net een iets langere roklengte of nog een aantal kanten applicaties extra om een mouwtje te creëren? Er is veel mogelijk en samen met de bruidmodespeciaalzaak stellen wij alles in het werk om jouw Ladybird japon uniek te maken.

Tijdens de pasafspraak in de winkel worden je maten genoteerd en op basis hiervan wordt jouw droomjurk besteld.

Het maken van je jurk is grotendeels handwerk en dit kost tijd, daarom is het verstandig om ruim voor je trouwdatum je jurk te bestellen in de winkel. Zodra je jurk binnen is – deze komt op jouw naam bij ons binnen! – wordt je jurk doorgestuurd naar de winkel waar je je jurk hebt gekocht. Je hebt dan nogmaals een pasafspraak, eventueel brengt de coupeuse nog aanpassingen aan om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

Zo ben je verzekerd van een unieke trouwjurk die je als gegoten zit tijdens je grote dag.

GESCHIEDENIS

Ladybird is een familiebedrijf waarvan de geschiedenis terug gaat naar 1970, toen de heer van den Brink senior, de vader van de huidige eigenaar, Sarlini Bruidsmode oprichtte. Vader van den Brink was agent voor vele vooraanstaande buitenlandse merken, waaronder Peter Vest en Colombine. In de jaren 80 werd gestart met de import van eigen ontworpen trouwjurken. Ook importeerde Sarlini exclusief voor Europa het Engelse merk Cupid. In de jaren 90 werd begonnen met de eigen productie van trouwjurken. Dat was het moment dat de naam Sarlini veranderde in Ladybird.

Tegenwoordig wordt de totale Ladybird bruidsmode collectie in eigen huis ontworpen en in eigen ateliers op maat vervaardigd. Inmiddels is Ladybird een merk van internationale allure. De Ladybird collectie wordt verkocht in de betere speciaalzaken in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Polen. Deze winkels zijn stuk voor stuk geselecteerd op grond van hun goede service. Naast trouwjurken hebben zij ook een omvangrijk assortiment met mooie bruidsaccessoires, zoals sluiers, tiara’s, bruidssieraden en trouwschoenen. Bij deze specialisten weet je dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.