FAQ items aan het laden...

BRUIDSMODEMERK LADYBIRD

Wanneer je gaat trouwen is de trouwjurk van onschatbare waarde. Ladybird maakt bruidsmode voor de eigentijdse bruid. Een bruidsjurk met internationale allure! Elke bruid is uniek. De een voelt zich aangetrokken tot een ‘no-nonsense’ ontwerp zonder toeters of bellen. De ander wil op haar trouwdag juist alles uit de kast halen en gaat voor meters tule, kant, parels en opvallende applicaties. Ladybird heeft al deze verschillende stijlen in haar elegante bruidsmode collectie. Elke trouwjurk van het bruidsmodemerk Ladybird is altijd verrassend en origineel. Een bruidsjurk van Ladybird heeft karakter. De trouwjurk omlijst het lichaam van elke bruid, accentueert de juiste punten en ondersteunt haar persoonlijkheid. Kortom, een trouwjurk van kwaliteit met een perfecte pasvorm.

IF A LADYBIRD LANDS ON YOU, SOMETHING WONDERFUL WILL HAPPEN.’

Men zegt dat een lieveheersbeestje geluk brengt, maar het kleine diertje staat ook symbool voor de liefde. De combinatie tussen geluk en liefde is precies wat Ladybird met haar trouwjurken overbrengt. Een bruidsjurk van Ladybird wordt met liefde ontworpen en gemaakt, omdat een bruid op haar speciale dag geen genoegen zou moeten nemen met minder.

Geluk vind je op je trouwdag natuurlijk bij elkaar en daarom heeft Ladybird gekozen voor een lieveheersbeestje als symbool. Ladybird geeft aan elke trouwjurk een beetje extra geluk mee. Op deze manier wil Ladybird een bruidspaar veel geluk toewensen op hun trouwdag en in de liefde.

GESCHIEDENIS

Ladybird is een familiebedrijf waarvan de geschiedenis terug gaat naar 1970, toen de heer van den Brink senior, de vader van de huidige eigenaar, Sarlini Bruidsmode oprichtte. Vader van den Brink was agent voor vele vooraanstaande buitenlandse merken, waaronder Peter Vest en Colombine. In de jaren 80 werd gestart met de import van eigen ontworpen trouwjurken. Ook importeerde Sarlini exclusief voor Europa het Engelse merk Cupid. In de jaren 90 werd begonnen met de eigen productie van trouwjurken. Dat was het moment dat de naam Sarlini veranderde in Ladybird.

Tegenwoordig wordt de totale Ladybird bruidsmode collectie in eigen huis ontworpen en in eigen ateliers op maat vervaardigd. Inmiddels is Ladybird een merk van internationale allure. De Ladybird collectie wordt verkocht in de betere speciaalzaken in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Ierland, Scandinavië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Polen. Deze winkels zijn stuk voor stuk geselecteerd op grond van hun goede service. Naast trouwjurken hebben zij ook een omvangrijk assortiment met mooie bruidsaccessoires, zoals sluiers, tiara’s, bruidssieraden en trouwschoenen. Bij deze specialisten weet je dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt.

Naast het merk Ladybird biedt Ladybird ook het
merk 
Emma Charlotte

Bezoek voor meer informatie: