Onze Ladybird Bruid Wendy

Onze Ladybird Bruid Wendy

Zoals je waarschijnlijk weet, vinden wij het helemaal geweldig wanneer er een collega van onze Ladybird familie trouwt (net zoals onze Joyce van vorig jaar). Wij gaan als hecht team het hele proces door; het kiezen van de jurk, de aanpassingen en alle voorbereidingen tot aan de grote dag.

Toen onze topper Wendy van onze marketing afdeling eindelijk ‘ja’ zei tegen de liefde van haar leven (letterlijk, ze zijn al 21 jaar samen!) in het bijzijn van familie en vrienden, konden wij natuurlijk niet wachten om haar te zien als een echte Ladybird bruid. En ja, wat zag ze er ongelofelijk mooi uit!

“Ik wilde graag een jurk die zowel past bij mij als bij onze trouwlocatie op het strand;  dus ik kwam uit bij deze jurk gemaakt  van lichte materialen. Enerzijds had ik een voordeel bij het kiezen van de jurk omdat ik alle jurken uit de collecties zo goed ken, anderzijds was het een nadeel omdat ik in de loop van de jaren verliefd ben geworden op veel meer jurken uit onze collectie… Mijn favoriete materiaal is crêpe, dus koos ik voor een combinatie van deze stof met kanten applicaties op het lijfje en de sleep. Een smal ceintuurtje en een lange sluier maakte mijn look helemaal compleet.”

Fotografie: Nienke van Denderen

www.nienkevandenderenfotografie.nl

2020-03-26T12:56:23+01:00
Go to Top