Missie droom trouwjurk

YAY, jij gaat trouwen! Jouw grote dag is pas compleet met een droom trouwjurk. In de uitgebreide Ladybird collectie trouwjurken kan iedere bruid haar droomjurk vinden. Maar voordat jij als een echte bruid richting het altaar loopt, zijn er een aantal dingen om te overwegen:

De perfecte timing voor jouw eerste passessie

De herfst is de periode dat de nieuwe bruidsmodecollecties in de winkels verschijnen. Om ervoor te zorgen dat jouw handgemaakte droomjurk op tijd arriveert voor jouw grote dag, is het van belang dat je rekening houdt met de mogelijke levertijd en eventuele aanpassingen die gedaan moeten worden. Maak daarom 6-8 maanden voor jouw bruiloft een afspraak bij een bruidsmodewinkel voor je eerste pasafspraak. Het is aan te raden hier enige research naar te doen. Zoek uit wat de dichtstbijzijnde bruidsmodewinkels zijn voor jou en welke stijl bij jou past. Wil jij graag de nieuwste Ladybird collectie passen? Vind hier jouw winkel!

Het is cruciaal om eerst een afspraak te maken en niet zomaar een winkel binnen te lopen. De verkoopster wilt graag weten welke stijl jij voor ogen hebt, inspirerende plaatjes uit tijdschriften of van Pinterest kunnen hier ideaal bij helpen. Op deze manier kan de verkoopster zich voorbereiden op jouw afspraak en de perfecte bruidsjurken voor jouw klaar hangen. Weet jij trouwens al hoeveel mensen je mee wilt nemen naar je passessie? Probeer je gezelschap te beperken tot 3 mensen. Op deze manier maak jij de zoektocht naar jouw droomjurk niet onnodig moeilijk.

De eerste aanpassingen

Zodra jouw bruidsjurk gearriveerd is in de winkel, is het tijd om een tweede afspraak in te plannen. Neem je trouwschoenen en ondergoed mee dat je graag wilt dragen op je trouwdag. Op deze manier kan jouw trouwjurk perfect worden aangepast aan je lichaam. Dit is daarnaast ook het perfecte moment om na te denken over je accessoires die je graag bij je bruidsjurk wilt combineren.

De laatste aanpassingen

Kort voor je trouwdag plan je jouw laatste afspraak in om te controleren dat jouw droom trouwjurk helemaal perfect zit! Tussen afspraken waarin aanpassingen worden gemaakt is het van belang dat je gewichtstoename of afname probeert te voorkomen. Het is namelijk lastig om last minute nog aanpassingen te doen en de stress die het veroorzaakt kan je op dat moment zeker niet gebruiken. Zodra alles perfect is mag de bruidsjurk mee naar huis en loop jij binnenkort stralend naar het altaar in jouw droomjurk!