Match jouw jurk bij je locatie!

Wanneer jij op zoek gaat naar jouw droomjurk speelt je trouwlocatie een grote rol. De dramatische prinsessenjurk is mogelijk niet heel praktisch wanneer je gaat trouwen op het strand, maar een lichte en zwierige jurk kan dan wel eens de juiste keuze zijn. Wij hebben voor jouw de mooiste jurken uit de collectie gekozen en deze gekoppeld aan de perfecte locaties!

 

 

Trouwen op het strand is voor veel bruiden een droom. Zon, zee en zand zijn het beste te combineren met lichte materialen waar de wind mee kan spelen. Style 318077 heeft alles waar de “beach bride” naar op zoek is: aan lage rug, een zwierige tule rok en een lijfje met prachtige bloemen applicaties.

Wie wilt zich nou niet voor één keer in het leven een echte prinses voelen? Helaas kunnen wij niet allemaal Meghan Markle zijn, maar we kunnen wel onze trouwdag in de koninklijke sferen doorbrengen. Een kasteel of een landhuis in combinatie met een weelderige luxueuze jurk geeft jou zeker weten het prinsessengevoel. Onze stijl 718008 geeft jou die grote tule rok met kanten applicaties. Het taillebandje en de rijkelijk gedecoreerde bandjes maken de look helemaal af.

Trouwen in de buitenlucht omringt door de prachtige natuur is helemaal van nu. Net zo trendy zijn de licht golvende jurken die perfect in het plaatje passen van een dromerige atmosfeer tussen de bloemen en de bomen. Stijl 318068 is gemaakt voor deze setting en betovert iedereen met de kanten details op de rug en schouders.

Maar tussen alle trendy locaties van dit moment moeten we zeker niet de meest populaire locatie van allemaal vergeten: de kerk! Stijl 418068 is de perfecte combinatie tussen een traditioneel schouder bedekkende jurk voor de stijlvolle ceremonie en dezelfde jurk die vervolgens omgetoverd kan worden tot een party jurk met een strapless halslijn.