Grote maten trouwjurken – Ladybird Plus Size collectie!

Curvy Brides – Ladybird Plus Size collectie trouwjurken in grote maten voor vrouwen van alle vormen en maten

Deze week draait het allemaal om de Curvy Brides! De Ladybird Plus Size collectie – trouwjurken in grote maten levert de meest mooie bruidsjurken aan vrouwen t/m maat 60. De silhouetten van de trouwjurken omarmen jouw prachtige vormen en laten jou stralen op de mooiste dag van jouw leven.

LS220016

Boho bruidsjurk LS220016 voor een maatje meer. De top is gemaakt van kant en heeft een diepe v-halslijn, vanaf de taille loopt de zwierige tulle rok sluik naar beneden. De rug is voorzien van een prachtige illusie kanten achterzijde.

LS220015

A-lijn jurk style LS220015 geeft jou het op en top prinsessengevoel op jouw speciale dag. Het elegante lijfje met floral applicaties geven een romantisch gevoel en het smalle ceintuur accentueert de taille.

LS717012

Trouwjurk LS717012 Bruidsjapon met kanten schouderbandjes en een Queen Anne halslijn. A-lijn trouwjurk in grote maat die extra ondersteuning geeft en slank afkleed rond de taille

LS220014

Prinsessen trouwjurk LS220014 is gemaakt voor vrouwen met een maatje meer. De top is voorzien van kanten applicaties en de halslijn heeft een sweetheart vorm. Aan de top zijn kanten banden geappliqueerd welke doorlopen naar de illusie ruglijn. Vanaf de taille loopt deze rok wijd uit, hierdoor krijg je dat prinsessen gevoel.

LS420074

Fishtail trouwjurk LS420074 in grote maten. Deze trouwjurk is compleet voorzien van kanten applicaties. De top heeft een strapless sweetheart halslijn met hieraan kanten off-shoulder bandjes. Vanaf de heupen loopt deze rok wijder uit en hierdoor komt jouw zandloper figuur nog beter tot zijn recht.

LS420075

Trouwjurk LS420075 in A-lijn heeft een kanten v-halslijn waaraan kanten schouderbanden zijn geappliqeerd, welke doorlopen naar de illusie kanten ruglijn. Vanaf de taille loopt de rok wijder uit en is gemaakt van tule. Deze bruidsjurk is zeer geschikt voor een maatje meer.

HELE COLLECTIE GROTE MATEN