Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Exclusieve Xsasa Bruidsshow – new collection 2018

 

Na een zeer succesvolle en uitverkochte Xsasa bruidsshow, afgelopen jaar op het landgoed Lemferdinge organiseert Xsasa ook in 2017 weer een exclusieve bruidsshow op een toplocatie in Noord Nederland. Tijdens de show presenteren onze mannequins een prachtige selectie bruidsjurken uit onze nieuwe 2018 bruidsmode collectie

 

Locatie: De Rietschans op 4 oktober 2017 

Om meer aanstaande bruiden in de gelegenheid te stellen deze bruidsmode show bij te wonen, hebben we dit jaar gekozen voor een nieuwe locatie: de Rietschans, uniek en prachtig gelegen aan het Paterswoldse aan de kant van Haren. De show vind plaats op woensdagavond 4 oktober 2017.

 

Een heerlijk avondje uit

Je wordt door ons ontvangen met “bubbels” en kunt vervolgens in een sfeervolle setting gaan genieten van de show (duur ongeveer 1 uur). Na afloop is er alle gelegenheid voor nadere oriëntatie met muziek en gratis hapjes en drankjes. De geshowde bruidsjurken zijn te bekijken en ook zijn er een aantal geselecteerde bruidspartners aanwezig waar je informatie kunt inwinnen. En natuurlijk nog een leuke verrassing voor als je weer naar huis vertrekt.

 

Exclusief voor aanstaande bruiden

Ga jij trouwen in 2018, noteer dan deze datum alvast in je agenda en schrijf je in. Om zoveel mogelijk aanstaande bruiden de mogelijkheid te bieden de show bij te wonen kun je maximaal 2 tickets bestellen (elke aanstaande bruid 1 introducee). De tickets kosten € 7,50 in de voorverkoop.

De Xsasa bruidsshow is uitsluitend toegankelijk op vertoon van een geldige uitnodiging/ticket. Het aantal beschikbare plaatsen is gelimiteerd! Wil jij er ook bij zijn, reserveer op tijd en bestel nu je ticket.