Designer Days – Valkengoed Wedding Fashion

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

KOM NAAR HET LADYBIRD EVENT 2018 & MELD JE AAN!

Ga je trouwen en ben je op zoek naar jouw droomjurk?
Ontdek deze in onze uitgebreide collectie trouwjurken tijdens het speciale Ladybird Event op donderdag 15, vrijdag 16 of zaterdag 17 november aanstaande in onze winkel in Amersfoort.

Waarom Ladybird Wedding Dresses?
Deze betaalbare designer trouwjurken zijn stijlvol en hebben de perfecte pasvorm voor ieder figuur. Iedere bruid is uniek en dit komt terug in het ruime aanbod (https://bit.ly/2Nw5fEx).

Tijdens ons event is vrijwel de gehele Ladybird collectie 2019 te bewonderen. Een styliste van Ladybird is op zaterdag aanwezig en kan je alles vertellen en laten zien over de nieuwste collectie. De trouwjurken worden met veel liefde en plezier geshowd door een van onze mannequins.

Maar er is meer…

Jij bent onze speciale gast! We leggen de rode loper voor je uit en nemen je, onder het genot van een hapje en een drankje, mee in onze winkel waar je kennis kunt maken met onze shop-in-shop: prachtige accessoires, bruidsschoenen, -lingerie om jouw bridal look compleet te maken. Ook showt Quino Damen Bloembinders prachtige bruidsboeketten en laat CakeQueen je genieten van een overheerlijke zoete verrassing.

Natuurlijk krijg jij, de bride-to-be, na afloop een (gratis) goodiebag mee naar huis boordevol inspiratie, leuke goodies en nog veel meer.

Vind jij tijdens dit event jouw droomjapon, dan ontvang je ook nog eens een korting van €100,- op bruidsaccessoires**.

Zet in je agenda en maak een afspraak!

Dit Ladybird Event is dé perfecte gelegenheid om alvast ideeën en
inspiratie op te doen voor jouw trouwdag. Mis het niet!
Binnenlopen kan! Wil je vrijblijvend trouwjurken passen? Maak dan tijdig een afspraak via het online afsprakenformulier https://www.valkengoed.nl/afspraak-maken*, want vol=vol!

Het team van Ladybird en Valkengoed Wedding Fashion staan voor jou klaar!!

*Vermeld in het opmerkingenveld dat je komt voor het Ladybird Event komt
** Niet in combinatie met andere acties of kortingen.