Ladybird Bruid van het Jaar | Doe mee en win een trouwjurk

Ben jij de nieuwe Ladybird Bruid van het Jaar? Doe mee en win! Gefeliciteerd, ben jij het afgelopen jaar getrouwd in een Ladybird trouwjurk?

Ieder jaar wordt de Ladybird bruid van het jaar gekozen uit de honderden inzendingen van bruiden die getrouwd zijn in een trouwjurk van Ladybird. Op onze pagina Ladybird Bruiden kun je veel foto’s zien van de inzendingen. Wil jij ook kans maken op de titel Ladybird Bruid van het Jaar? Stuur ons dan je mooiste foto’s waarin jij straalt in je Ladybird trouwjurk!

ECHTE LADYBIRD BRUIDEN
STUUR JE FOTO’S
Bruid van het Jaar 2019 - Marissa Burns in haar Ladybird trouwjurk

De Ladybird ruid van het jaar is gekozen!  Marissa Burns mag nu met trots de titel van ‘Bruid van het jaar 2019’ dragen.

Honderden bruiden namen dit jaar deel aan de wedstrijd en de jury werd overweldigd door het grote aantal prachtige foto’s. De keuze was zeker niet makkelijk en uiteindelijk viel de keuze op Marissa, ze wist de jury te overtuigen met de prachtige fotografie (Juliana Renee Photography) en beeldschone, aansluitende Ladybird japon.

Als geboren Amerikaanse was ze gestationeerd in Duitsland tijdens haar zoektocht naar haar trouwjurk. Haar moeder vloog speciaal naar Duitsland om met haar enige dochter mee te gaan naar de eerste pasafspraak, dit was een emotioneel moment.

Marissa kocht haar jurk bij boutique Himmelreich in Schwalbach, Duitsland. Wat voor haar ontzettend belangrijk was, was het advies dat zij ontving van eigenaresse Kerstin Walter; zeer vriendelijk, behulpzaam en vooral eerlijk. Haar keuze viel op een Ladybird japon, style 420073. De snit, de kleur, de details, volgens de aanstaande bruid was alles perfect waardoor zij in tranen uitbarstte. Zo werd de droom van Marissa, om haar droomjurk in Europa te kopen, werkelijkheid. Toen zij terugverhuisde naar de VS droeg zij hoogstpersoonlijk de jurk tijdens de vlucht van Duitsland naar Alaska, VS.

Op de grote dag van de bruiloft reageerden gasten en bruidegom emotioneel op de jurk. De bruidegom was overweldigd: “Dit was niet wat ik had verwacht. Deze jurk is zoveel meer. Het is zo elegant en past perfect bij je cowboylaarzen! “. De laarzen waren een super speciale accessoire aan de jurk en maakten de look compleet.

Als winnares ontvangt Marissa iets heel speciaals. Naast de eretitel “Bruid van het Jaar 2019” ontvangt Marissa tevens het aankoopbedrag van haar droomjurk terug.

Het Ladybird-team wil alle deelnemers enorm bedanken en Marissa feliciteren.