LADYBIRD BRUID VAN HET JAAR 2019: MARISSA BURNS

Ladybird Bruid van het Jaar actie - bruiloft in Alaska

Huizen (Niederlande) – 14.Februar 2020. De bruid van het jaar is gekozen!  Marissa Burns mag nu met trots de titel van ‘Bruid van het jaar 2019’ dragen. Honderden bruiden namen dit jaar deel aan de wedstrijd en de jury werd overweldigd door het grote aantal prachtige foto’s. De keuze was zeker niet makkelijk en uiteindelijk viel de keuze op Marissa, ze wist de jury te overtuigen met de prachtige fotografie (Juliana Renee Photography) en beeldschone, aansluitende Ladybird japon. 

Als geboren Amerikaanse was ze gestationeerd in Duitsland tijdens haar zoektocht naar haar trouwjurk. Haar moeder vloog speciaal naar Duitsland om met haar enige dochter mee te gaan naar de eerste pasafspraak, dit was een emotioneel moment.

Marissa kocht haar jurk bij boutique Himmelreich in Schwalbach, Duitsland. Wat voor haar ontzettend belangrijk was, was het advies dat zij ontving van eigenaresse Kerstin Walter; zeer vriendelijk, behulpzaam en vooral eerlijk. Haar keuze viel op een Ladybird japon, style 420073. De snit, de kleur, de details, volgens de aanstaande bruid was alles perfect waardoor zij in tranen uitbarstte. Zo werd de droom van Marissa, om haar droomjurk in Europa te kopen, werkelijkheid. Toen zij terugverhuisde naar de VS droeg zij hoogstpersoonlijk de jurk tijdens de vlucht van Duitsland naar Alaska, VS.

Op de grote dag van de bruiloft reageerden gasten en bruidegom emotioneel op de jurk. De bruidegom was overweldigd: “Dit was niet wat ik had verwacht. Deze jurk is zoveel meer. Het is zo elegant en past perfect bij je cowboylaarzen! “. De laarzen waren een super speciale accessoire aan de jurk en maakten de look compleet.

Als winnares ontvangt Marissa iets heel speciaals. Naast de eretitel “Bruid van het Jaar 2019” ontvangt Marissa tevens het aankoopbedrag van haar droomjurk terug.

Het Ladybird-team wil alle deelnemers enorm bedanken en Marissa feliciteren.

Bruid van het Jaar 2019 - Marissa Burns in haar Ladybird trouwjurk