Jubileum Actie – Reis naar Aruba

WINNARES LADYBIRD JUBILEUM ACTIE

Ladybird Jubileum Actie

Met de actie ’20 Years of Happiness’ vierde Ladybird in 2015 haar 20 jarig jubileum. Ladybird riep alle bruiden op die tussen 1995 en 2015 getrouwd zijn in een Ladybird japon om hun meest romantische, waanzinnige, ontroerende of gewoon ‘the most happiest’ foto uit je trouwalbum te uploaden en te beschrijven hoe zij zich voelde tijdens hun trouwdag in hun Ladybird japon! De winnares, evenals de winkel waar zij haar japon gekocht heeft maakte kans op een prachtige prijs.

Uit de vele inzendingen is een top 20 geselecteerd. Vervolgens hebben alle bezoekers van de Ladybird site een maand de tijd gehad om te stemmen op hun favoriet uit de geselecteerde top 20 te stemmen.

De winnares is….

Sharon Bonte

&

Bruidsmodewinkel Els Lucienne

Beiden winnen zij een geheel verzorgde, 9 daagse reis voor 2 personen naar zonovergoten ‘Happy Island’ Aruba!

Sharon:  “Na 12 jaar gelukkig samen te zijn en 2 super mooie prinsesjes van dochters, zijn we in het huwelijksbootje getreden. In februari 2015 was mijn eerst pasbeurt bij Els Lucienne op zoek naar de perfecte bruidsjurk. Eens ik deze jurk van Ladybird aantrok, wist ik deze wordt het. Elegant en toch speciaal! Deze jurk past volledig bij mijn karakter en stijl! Ik was op slag verliefd op deze prachtige bruidsjurk. Deze wordt niet weg gestopt in een kast, maar staat mooi op onze slaapkamer op de paspop die ik er speciaal voor heb gekocht om deze te blijven bewonderen. Ik heb de jurk 2 maal kunnen aandoen, wat ik super vond. Een extra fotoshoot aan cap blanc nez. Het was de meest waanzinnige en prachtige dag van ons leven en super complimenten gekregen op mijn jurk”

Jubileum actie reis naar aruba

januari 19th, 2016|