Hoe vind ik de perfecte pasvorm?

Iedere vrouw wilt er betoverend uit zien op haar grote dag! Elke vrouw heeft een ander figuur en het is dan ook belangrijk dat jij de perfecte bruidsjurk weet te vinden die jouw goede punten benadrukt en je onzekerheden verbergt. Daarnaast is het ook van groot belang dat jij een bruidsjurk kiest die aansluit bij jouw persoonlijkheid.

A-lijn

Een A-lijn is een goede keuze voor bijna elke bruid. Deze pasvorm benadrukt de vrouwelijke vormen op het bovenlichaam en loopt na de taille uit in de rok. Jurken met deze pasvorm zijn geschikt voor smallere vrouwen of vrouwen die in verwachting zijn.

Empire bruidsjurk

De taille van de trouwjurk zit net boven de natuurlijk taille van het lichaam en net onder de borst. De vrouwelijke vormen worden lichtelijk verborgen maar de taille kan geaccentueerd worden door een passende riem of een strik.  Heb jij weinig vrouwelijke vormen of ben je in verwachting? Dan is deze pasvorm perfect voor jou!

Ball Gown bruidsjurk

De beste pasvorm voor een prinses! Trouwjurken in deze pasvorm sluiten prachtig aan bij de borst en lopen uit in een volumineuze rok. Deze stijl is super flatterend voor de langere vrouw en uitermate geschikt voor de bruid die een groot entree wil maken!

Sheat/Column bruidsjurk

Heb jij een smal silhouette en wil jij die elegante uitstraling op jouw trouwdag? Dan is deze stijl voor jou gemaakt!

Trumpet/Mermaid bruidsjurk

Deze pasvorm benadrukt alle vrouwelijke vormen. Je creëert een slanke taille doordat de trouwjurk aansluit bij het bovenlijfje en halverwege de heup of op de knie uitloopt. Een geweldige pasvorm voor een atletisch lichaam of vrouwelijke vormen.