GROTE MATEN TROUWJURKEN

VOOR DE BRUID MET EEN MAATJE MEER – LADYBIRD PLUS SIZE


Op zoek naar grote maten trouwjurken? Ladybird heeft een grote collectie grote maten trouwjurken (tot maat 60) voor de bruid met een maatje meer.
Deze bruidsmode collectie bestaat uit elegante trouwjurken met een perfecte pasvorm in grotere maten. Stuk voor stuk afgestemd op de bruidsmodetrends. De trouwjurken accentueren de mooie, vrouwelijke rondingen en zorgen ervoor dat iedere bruid er spectaculair uit ziet op haar trouwdag.

Show your curves!

Zoek je een Fit & Flare trouwjurk in maat 50, een plus size Zeemeermin trouwjurk in maat 48, een Prinsessen trouwjurk in 46, een sexy trouwjurk in maat 60 of een prachtige plus size A-lijn trouwjurk in maat 52? In alle stijlen vind je droom trouwjurken in de perfecte maat. Want..

Beauty comes in all sizes!

De collectie bestaat uit meer dan 60 trouwjurken in een maatje meer met verschillende halslijnen waaronder de sweetheart halslijn, V-hals en diepe V-hals, illusie neklijn met het fijnste kant en jurken met schouderbandjes.

Welke stijl kies jij? Laat je inspireren door ons blog “Curves in de schijnwerpers” met tips en adviezen over het kiezen van je perfecte bruidsjurk.

Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde bruidsmodewinkel om jouw droomjurk te passen.

Ga naar de bovenkant