ZWANGERSCHAPS TROUWJURK – POSITIE TROUWJURKEN

LADYBIRD MATERNITY COLLECTIE


Zwangerschaps trouwjurk of positie trouwjurken voor zwangere vrouwen die willen stralen op hun trouwdag. Bekijk de Ladybird Maternity Collectie online.

Er zijn talloze mogelijkheden om jouw figuur als zwangere bruid tot haar recht te laten komen in een trouwjurk uit de Ladybird Maternity lijn.

Ben jij in verwachting tijdens je bruiloft dan wil je je baby belly natuurlijk vol trots aan iedereen showen op je bruiloft. Met een Ladybird positie trouwjurk wordt je buik prachtig geaccentueerd. Een A-lijn model is heel geschikt voor de zwangere bruid – met een strak lijfje en soepelvallende rok toon je op een subtiele manier je buikje.  Kies je voor een romantische look met sweetheart halslijn of een elegante bruidsjapon met lange mouwen of een sexy jurk met diepe V-hals en open rug? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat is jouw favoriet uit de Maternity positie bruidsjurken collectie?  Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde bruidsmodewinkel om jouw zwangerschaps trouwjurk te passen en wie weet word jij een echte Ladybird Maternity bruid!

Ga naar de bovenkant