MODERNE TROUWJURKEN

ICONISCHE BRUIDSJURKEN UIT DE LADYBIRD LUCKY COLLECTIE


Moderne trouwjurken in de Ladybird trouwjurken collectie Lucky voor de eigentijdse bruid die een iconische trouwjurk zoekt met een moderne twist. Deze elegante en mooie japonnen zijn vervaardigd van het mooiste tule en kant, hebben een hoogwaardige afwerking en perfecte pasvorm.

In deze lijn vind je verschillende silhouetten zoals een Fit & Flare japon, een A-lijn model of Empire bruidsjurk. Je kunt daarnaast kiezen voor een sexy en verleidelijke diepe V-hals en open rug, transparant lijfje of kiezen voor een illusie halslijn met tattoo effect.

Ben jij de bruid van nu met een persoonlijke, stijlvolle en eigentijdse stijl dan vind je gegarandeerd je droom trouwjurk in deze collectie. Verkrijgbaar in veel maten en kleuren!

Deze bruidsjurken met delicaat kant, verfijnde halslijnen en prachtige details zien er misschien onbetaalbaar uit, maar je zult verrast worden door de redelijke prijzen van deze jurken.

Kijk ook eens bij onze Bohemian – Vintage bruidsmode collectie – ook helemaal de trend van nu, voor de moderne bruid die gaat trouwen op het strand of in de natuur.

Maak een afspraak bij jouw dichtstbijzijnde bruidsmodewinkel
om een trouwjurk uit deze Ladybird collectie te passen.

Ga naar de bovenkant