Ladybird bruid van het jaar 2017

Uit de vele inzendingen foto’s van echte bruiden in hun Ladybird trouwjurk selecteerde Ladybird 2 winnaressen voor de bruid van het jaar 2017

Ladybird Bruid Van Het Jaar 2017 Ingvild Lund Tyvoll

Bedankt lieve bruiden, voor het grote aantal inzendingen die we hebben ontvangen in onze zoektocht naar ‘Bruid van het Jaar 2017’.  We hebben enorm veel prachtige foto’s van beeldschone Ladybird bruiden ontvangen en de reacties kwamen uit alle delen van Europa. Het was dit jaar daarom ontzettend moeilijk om een winnares te kiezen en onze jury heeft dan ook veel tijd gestoken in de selectie en is uiteindelijk tot een verrassende conclusie gekomen: we hebben niet EEN maar TWEE fantastische bruiden gekozen, die zich Ladybird Bruid van het Jaar 2017 mogen noemen! Deze conclusie onderstreept maar weer dat Ladybird een perfecte keuze is voor IEDERE  bruid!

Ladybird biedt een brede collectie bruidsjurken voor ieder type bruid. Ben je nu op zoek naar glitter en glamour of val je als een blok voor de romantische Bohemian trouwjurk – elke bruid kan haar droomjurk vinden die perfect bij haar figuur past, de uitstekende pasvorm heeft en een eerlijk prijskaartje heeft. De gekozen winnaars tonen de diversiteit van het merk op een unieke manier:

Gefeliciteerd Ingvild Lund Tyvoll uit Noorwegen en Vera Schöning uit Duitsland!

Ingvild koos voor een lichte en luchtige trouwjurk uit onze Bohemian collectie, die ze heeft gekocht bij Diin Brud og Delskap in Oslo. Zij heeft haar ervaring met ons gedeeld:

“Ik trouwde een jaar na het kopen van mijn Ladybird trouwjurk. De service in de winkel was fantastisch en de consultant Marit begreep precies wat ik wilde. Ik hou van alle details in mijn jurk en dat het zo anders voelt dan alle andere jurken. De twee lagen aan de voorkant geven mij het Bohemian gevoel dat ik wilde hebben en het voelde voor mij meteen als DE jurk. “

“Voor mij voelde het alsof de jurk de stemming voor de hele bruiloft heeft weerspiegeld. Vloeiend, magisch, ontspannend, gelukkig en vrij. Ik heb het gecombineerd met een krans van bloemen, een lange sluier en een Bohemian geïnspireerd boeket. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik mij als een Griekse godin voelde – meer dan ik ooit had durven dromen. De pasvorm was perfect en ik danste de hele nacht door.”

“Dank u voor het ontwerp van mijn droomjurk, zonder mij te kennen. Ik werd al op de eerste pasafspraak verliefd op de bruidsjurk en ik voel mij bijna alsof ik een gebroken hart heb, omdat ik de bruidsjurk niet elke dag kan dragen. Ik kan niet wachten op onze 5-jarige of 10-jarige trouwdag waarop ik de jurk nog een keer zou willen dragen.”

De andere winnares, de Duitse bruid Vera Schöning, heeft gekozen voor een klassieke A-lijn trouwjurk met fijne bandjes, een Sweetheart hals en een prachtige rug met kanten applicaties.

Ladybird Bruid Van Het Jaar 2017 Vera Schöning

“De bruidsjurk heeft alles wat ik wilde: een Sweetheart hals, kant, knoopjes en een fijne tattoo-stijl rug. Een beetje glitter in de vorm van glinsterende pailletten en een wijde rok. En het was ook heel praktisch: het korset met de sluitingband geeft een stevige pasvorm en ik had geen crinoline nodig voor de rok. Ik had vrijheid maar een echt trouwjurk-gevoel, zoals een “Princess-Light-Look”. Vanaf het begin voelde ik me heel goed.
Wanneer ik nu kijk naar de foto`s van onze bruiloft, ben ik nog steeds verliefd en trots. Vooral over de prachtige man met die ik getrouwd ben, maar ook over de jurk die een cruciaal onderdeel van mijn mooie dag was.”

“Ik heb mijn Ladybird bruidsjurk bij Modehaus Havekost dichtbij Bremen gevonden. Een traditiehuis in onze regio, dat al meer dan 60 jaar bridal fashion verkoopt en dus behoort bij de absolute profs. We werden hartelijk ontvangen en alles was zeer goed voorbereid. Mijn persoonlijke consultant vroeg naar mijn wensen en ideeën en bracht me een selectie van bruidsjurken.

“Tijdens de pasafspraak kwam het moment: deze trouwjurk was echt iets anders, en toen ik uit de paskamer kwam wist ik: “Dit is mijn trouwjurk!”. Nadat ik had gekozen voor mijn bruidsjurk vierden wij dit met een glas champagne en mocht ik de belletjes in de bruidswinkel rinkelen. Een mooie traditie voor elke bruid bij Havekost!”