Bruid van het Jaar 2014

Winnares Ladybird Bruid van het Jaar – Benelux

Samen met mijn moeder, schoonmoeder en beste vriendin ben ik op zoek gegaan naar dé jurk van mijn dromen. De afspraak werd gemaakt bij Taft en Tule in Schoonhoven. Toen ik mijn droomjurk aanhad met een bijpassende sluier en voelde ik mij helemaal gelukkig! Wat zou ik stralen 20 mei 2014.

De trouwdag was fantastisch. Mooier dan ik ooit had kunnen dromen. Mijn toekomstige man kreeg tranen in zijn ogen toen hij mij zag. Dat zijn momenten met een gouden randje en vergeet je je leven lang niet meer. De hele dag heb ik genoten met een grote lach op mijn gezicht.

Ik hoef nooit meer te trouwen, want ik ben inmiddels getrouwd met de allerliefste man. Stel dat het wel zou moeten, dan koop ik weer een trouwjurk bij Taft en Tule. Een Ladybird. Ik weet het zeker.

Ladybird bruid van het jaar Benelux 2014
november 19th, 2015|