Bridal Trends 2018

Ben jij een ‘bride to be’ die aankomende zomer of herfst in het huwelijksbootje stapt? Dan is dit het moment om de zoektocht naar jouw droomjurk te starten. Natuurlijk is elke bruid op zoek naar haar eigen unieke jurk, maar wat zijn nou eigenlijk de bruidsmodetrends in 2018?

Kant, Kant, Kant!

Een aanhoudende trend onder de bruiden en designers. Kant is een toevoeging voor veel materialen en kan een eenvoudige jurk met applicaties omtoveren tot een speciale creatie in elk kleurenthema. De rug van stijl 318068 wordt benadrukt door prachtig kant, stijl 318110 krijgt er een sexy decolleté van en stijl 318050 wordt gekenmerkt door gekleurde kanten details.

Licht & Luchtig

Een Instagramwaardige boerderij bruiloft zou niet complete zijn zonder een bruid in een luchtige jurk die tot in de vroege uurtjes door danst. Zwierige materialen die licht om het lichaam vallen zijn een perfecte keuze voor de romantische look. Stijl 318079 past dan ook prachtig in het plaatje van een moderne maar dromerige bruid. De tule rok van stijl 318077 draagt bij aan het ballerina gevoel en stijl 418043 combineert moderne tattoo elementen met een zachte rok.

Prinses voor een dag

Trouwlocaties over de hele wereld zouden hun speciale aantrekkingskracht verliezen als je geen glamoureuze bruid in een prachtige prinsessenjurk zou zien in het totaalplaatje. Deze trend is nog altijd hel populair omdat het één van de weinige momenten in je leven is dat je er uit kan zien als een echte prinses. Stijl 418031 combineert prachtig kant met een lichte tule rok terwijl stijl 418002 juist helemaal uitpakt met een lange elegante sleep.

Mooie Mouwen

Sinds Duchess Kate ooit naar het altaar schreed in een japon met prachtige kanten mouwen is deze trend niet meer weg te denken uit de bruidsmode. Net zo elegant is stijl 418075 met beeldschoon versierde mouwen. Andere favorieten zijn de afneembare off-the-shoulder mouwen van stijl 418025 of de korte maar sierlijke mouwtjes van stijl 318010.